Categoria: Ecosolvent

Ecosolvent UD-211LA rigid-roll
Denumire: Ecosolvent UD-211LA rigid-roll

Pret:   13990 €

Descriere:
Printer ecosolvent cu posibilitate de imprimare materiale flexibile sau rigide la o rezolutie fotografica cu cele mai mici costuri - 0.35 euro/m2.
Prezentare video la sectiunea Multimedia.
Picatura variabila de la 3,5 la 21 picolitri.
Optiuni suplimentare:
- ALS-UD-211R (varianta cu sistem de printare pe materiale rigide): €15.990;
- ALS-UD-2112 (varianta cu 2 capete de printare): €15.990;
- ALS-UD-2112R (varianta cu 2 capete de printare + sistem de printare pe materiale rigide): €17.990
Date tehnice:
Specificatii
Capete printareEpson DX5 - picatura variabila de la 3,5 la 21 picolitri
Culori de bazaCMYK
Tipul cerneliiecosolvent, waterbase
Latime material2180 mm
Latime printare2100 mm
Rezolutie1440 dpi
Viteza de printare16 mp/h sau 31 mp/h la versiunea cu 2 capete
Transport materialroll to roll / flatbed
Tipuri mediaPS Board, PVC Board, frontlit, backlit, mesh, autocolant, hartie, canvas etc
Cost productie0.35 euro/m2
Soft ripuire imaginiPhotoPrint 6
Conexiune computerUSB
Formate acceptateTiff, JPG, BMP, PLT, EPS etc
Calibraresoftware
Tensiune alimentare220V
Mediul de lucru15-35 C
Dimensiuni
Greutate
Aplicatii
Afise - Postere Print digital pe hartie fotografica pentru realizarea de afise, postere de mare rezolutie.
Bannere publicitareSe realizeaza pe frontlit, blockout sau blockout dubla fata. Printul se face digital si este rezistent la apa, razele UV si actiuni mecanice (vant etc)
One Way Vision - Windows GraphicsEste o folie adeziva perforata, utilizata pentru inscriptionarea geamurilor. Are un inalt grad de transluciditate, asigurand vizibilitate in exterior - Atenueaza lumina solara si reduce caldura in incaperi . Printul se realizeaza digital si este rezistent la apa si UV. In cele mai multe situatii este utilizat la decorarea geamurilor auto, situatie in care este necesara laminarea pentru o protectie ridicata.
Mesh-uri Print digital pe mesh. Acesta este o plasa din PVC perforat, foarte rezistenta, cu un grad de transluciditate de pana la 70%, ceea ce permite patrunderea luminii. Este utilizat pentru acoperirea fatadei cladirilor.
Colantare autoSe realizeaza cu folii adezive cu caracteristici speciale pentru rezistenta ridicata pe suprafete curbe si adeziv permanent. Printurile se realizeaza digital si sunt rezistente la apa si UV. Se recomanda tiparirea cu cerneala solvent sau UV. Pentru cerneala eco sau mildsolvent este necesara laminarea UV pentru o protectie ridicata la apa si razele soarelui.
Casete luminoase Realizate cu print digital pe backlit, backlit film sau autocolant, cu iluminare din spate.
Panotaj stradal hartie bluebackPrintul se realizeaza digital si este rezistent la apa si la razele UV - Partea din spate a materialului este albastra - Se lipeste pe panou cu aracet fara a se deteriora ...
Printare CAD Printare planse CAD.
Amenajari standuri expozitionale Print digital pe materiale adezive pentru panouri, podele, displayere etc.
Blockout Bannere publicitare printate pe una sau ambele fete. Acest material are insertie de carbon pentru o vizibilitate mult mai buna a printurilor. Tiparirea se face digital si este rezistenta la apa si UV.
Sisteme de expunerereaizarea printurilor pentru sisteme de expunere: rollup (afisare indoor, retractabil pe arc), display rotativ de podea (iluminare din interior), stand dublu banner sau triplu banner (montabil si demontabil cu doua sau trei fete de expunere), popup display portabil, display rotativ de perete, alte bannere expozitionale.
SteaguriPrint digital rezistent la apa si UV pe panze.
Tablouri personalizate Print digital de mare rezolutie pe panze. Se pot realiza tablouri personalizate, imitatii, icoane, tapet, decoruri etc, cu rezistenta la apa si UV.
Links:
Curatenie Service masini de spalat 9009 Business Portal,Firme si Companii Adauga site in top online afaceri economie echipamente SEO Addursite - Director web Web Design director web Director web gratuit cu transfer de PR AllWorldLinks.com - Web Directory Anunturi Director Web Auto si Accesorii Auto Coduri Postale BlogCatalog.ro Promovare Site Caut Site .RO ClickLink.ro Craiova Mi-am tras director, deci sunt cool! Amenajari Mobila director.customdesign.ro Catalog Firme Jocuri LizarDirector - director web romanesc NetFlash.ro la indemana ta! Matrimoniale
DRAPELE STEAGURI FANIOANE
PRODUCTIE PUBLICITARA
LAMINATOARE SI NU NUMAI !
ECHIPAMENTE INDOSARIAT
ECHIPAMENTE BIROTICA
Director Web - Promovare Site Director Web Xpert Group Blog anunturi auto Director Web Director web pentru webmasteri Director web gratuit
portal web avatare saloane download horoscop imobiliare
Jocuri Calivita Director Web Gratuit Director Web Online Corturi Evenimente DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank  Director Web -  pe-internet.ro - Adauga site-ul tau - Add URL - Promovare Site online blueyes022001@yahoo.com Director web director web iDir.ro - Director Web Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc Index Romania Info Bebe - Ghid pentru copii si parinti Director Web Jocuri Director web gratuit director web gratuit afaceri si economie Coduri Postale Linkuri romanesti Linkuri Crestine Linkuri utile Catalog de magazine online Free General Link Directory | Submit URL www.directorweb.micportal.ro-director web, catalog firme My Desktop Director WEB PeAlese.com - Director PREMIUM Romanesc Diagnoza auto Sibiu Promovare site Director Web Gratuit Web Design PRO-WEB-DIRECTORY Director web Promovat de Red-Web Director Web RGO Ro Director Biz Cel mai cuprinzator director romanesc Ro Director RomaniaMall.ro Rosit.ro Director Web Director Gratuit - SEO rss.wikiteam.ro Director Web SEODIR Director WEB Web design www.startaici.ro SEO Blog Director web SEO top65.ro Top-Director - Director Linkuri top-portal - Director Linkuri
Total Top
Director web
jocuri Director Web Turism vti.ro Web Recif Director Web2000 - director web Web Director LightBoost Web directory - Director web cu inscriere gratuita imobiliare WebList.ro
Web Top Gratuit
Web Top Gratuit
jocuri