Categoria: Solvent

ADS-128+
Denumire: ADS-128+

Pret:   14990 €

Descriere:
      Imprimante de mari dimensiuni, printerele ALS-128+ utilizează capete de printare XAAR 128+/360 40W, capete cu o durată mare de viaţă, ce pot controla fiecare picătură de cerneală putându-se ajusta cu precizie tonul subtil al culorilor imaginilor, ceea ce duce la o calitate impresionantă a printurilor.
     Sistemul automat de curăţare a capetelor de printare le menţine în cea mai bună stare de funcţionare, iar funcţia automată flash weep poate preveni în mod eficient uscarea cernelii şi înfundarea capetelor de printare. 
     Mecanismul liniar de ghidare elimină eficient impactul vibraţiilor cauzate de deplasarea carului de printare.
     Senzorii de nivel al cernelii din cele 2 rezervoare (primar şi secundar), împreună cu sistemul automat de alarmă pot sesiza orice problemă în circuitul cernelii, evitându-se astfel riscul compromiterii lucrării.
     Un sistem suplimentar de preîncălzire este instalat în interiorul echipamentului, ceea ce asigură o uscare rapidă a cernelii. În consecinţă, nu doar durata exterioară a printurilor este mărită, ci şi gama de materiale ce pot fi imprimate este extinsă.
     Senzorul de citire a lăţimii şi poziţionării materialului uşurează operaţia de printare şi asigură o suprapunere precisă la printarea faţă-verso.
     Sistemul de control media feedback supply garantează alimentarea şi preluarea materialui în mod stabil, fapt ce elimină multe probleme şi asigură o calitate constantă a printurilor.
     Sistemul de transmitere a informaţiilor prin fibră optică elimină riscul interferenţelor, iar echiparea cu servomotoare pe ambele axe duce la o funcţionare stabilă a echipamentului.
     Softul de control al imprimantei permite calibrarea în timpul printului. Revizia excelentă a culorii ICC şi funcţia de reversie pot determina imprimarea culorilor dorite.
Date tehnice:

Specificatii
Capete printare 4 XAAR 128+/360 40W
Culori de baza CMYK
Tipul cernelii Real Solvent - garantata 3 ani outdoor
Latime material 3200 mm
Latime printare 3200 mm
Rezolutie Maxim 740 DPI
Viteza de printare 23 mp/ora ( 80 mp/ora cu 16 capete printare )
Transport material Alimentare si colectare cu role cu pretensionare - total 7 role
Tipuri media Frontilt, Backlit, Mesh, Autocolant, Windows Graphics, Hartie etc.
Cost productie 0.3 euro/m2
Soft ripuire imagini PhotoPrint 6
Conexiune computer Mufe conectate printr-o placa adaptoare pe PCI
Formate acceptate TIFF, JPG, PDF, PSD, EPS, PS, BMP
Calibrare software , inclusiv in timpul printarii
Tensiune alimentare 220V, 50-60Hz
Mediul de lucru Temperatura 18-28 grade Celsius, umiditate 40-70%
Dimensiuni 4540 X 640 X 1300 mm
Greutate 650 kg
Aplicatii
Bannere publicitare Se realizeaza pe frontlit, blockout sau blockout dubla fata. Printul se face digital si este rezistent la apa, razele UV si actiuni mecanice (vant etc)
Blockout Bannere publicitare printate pe una sau ambele fete. Acest material are insertie de carbon pentru o vizibilitate mult mai buna a printurilor. Tiparirea se face digital si este rezistenta la apa si UV.
Colantare auto Se realizeaza cu folii adezive cu caracteristici speciale pentru rezistenta ridicata pe suprafete curbe si adeziv permanent. Printurile se realizeaza digital si sunt rezistente la apa si UV. Se recomanda tiparirea cu cerneala solvent sau UV. Pentru cerneala eco sau mildsolvent este necesara laminarea UV pentru o protectie ridicata la apa si razele soarelui.
One Way Vision - Windows Graphics Este o folie adeziva perforata, utilizata pentru inscriptionarea geamurilor. Are un inalt grad de transluciditate, asigurand vizibilitate in exterior - Atenueaza lumina solara si reduce caldura in incaperi . Printul se realizeaza digital si este rezistent la apa si UV. In cele mai multe situatii este utilizat la decorarea geamurilor auto, situatie in care este necesara laminarea pentru o protectie ridicata.
Panotaj stradal hartie blueback Printul se realizeaza digital si este rezistent la apa si la razele UV - Partea din spate a materialului este albastra - Se lipeste pe panou cu aracet fara a se deteriora ...
Sisteme de expunere reaizarea printurilor pentru sisteme de expunere: rollup (afisare indoor, retractabil pe arc), display rotativ de podea (iluminare din interior), stand dublu banner sau triplu banner (montabil si demontabil cu doua sau trei fete de expunere), popup display portabil, display rotativ de perete, alte bannere expozitionale.

Links:
Curatenie Service masini de spalat 9009 Business Portal,Firme si Companii Adauga site in top online afaceri economie echipamente SEO Addursite - Director web Web Design director web Director web gratuit cu transfer de PR AllWorldLinks.com - Web Directory Anunturi Director Web Auto si Accesorii Auto Coduri Postale BlogCatalog.ro Promovare Site Caut Site .RO ClickLink.ro Craiova Mi-am tras director, deci sunt cool! Amenajari Mobila director.customdesign.ro Catalog Firme Jocuri LizarDirector - director web romanesc NetFlash.ro la indemana ta! Matrimoniale
DRAPELE STEAGURI FANIOANE
PRODUCTIE PUBLICITARA
LAMINATOARE SI NU NUMAI !
ECHIPAMENTE INDOSARIAT
ECHIPAMENTE BIROTICA
Director Web - Promovare Site Director Web Xpert Group Blog anunturi auto Director Web Director web pentru webmasteri Director web gratuit
portal web avatare saloane download horoscop imobiliare
Jocuri Calivita Director Web Gratuit Director Web Online Corturi Evenimente DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank  Director Web -  pe-internet.ro - Adauga site-ul tau - Add URL - Promovare Site online blueyes022001@yahoo.com Director web director web iDir.ro - Director Web Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc Index Romania Info Bebe - Ghid pentru copii si parinti Director Web Jocuri Director web gratuit director web gratuit afaceri si economie Coduri Postale Linkuri romanesti Linkuri Crestine Linkuri utile Catalog de magazine online Free General Link Directory | Submit URL www.directorweb.micportal.ro-director web, catalog firme My Desktop Director WEB PeAlese.com - Director PREMIUM Romanesc Diagnoza auto Sibiu Promovare site Director Web Gratuit Web Design PRO-WEB-DIRECTORY Director web Promovat de Red-Web Director Web RGO Ro Director Biz Cel mai cuprinzator director romanesc Ro Director RomaniaMall.ro Rosit.ro Director Web Director Gratuit - SEO rss.wikiteam.ro Director Web SEODIR Director WEB Web design www.startaici.ro SEO Blog Director web SEO top65.ro Top-Director - Director Linkuri top-portal - Director Linkuri
Total Top
Director web
jocuri Director Web Turism vti.ro Web Recif Director Web2000 - director web Web Director LightBoost Web directory - Director web cu inscriere gratuita imobiliare WebList.ro
Web Top Gratuit
Web Top Gratuit
jocuri